2-стаен

Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 55
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 52500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 87
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 62900€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 50
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 126€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаБриз
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 90000€
Дава под наем
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаБриз
Квадратура: 77
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 200€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 64
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 36000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 82
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 48000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 70
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 40500€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение Благоевград областБанско
Квадратура: 49
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 22000€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаЦентър
Квадратура: 70
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 61000€