Парцел

Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варна областс. Генерал Кантарджиево
Квадратура: 900
Цена: 12000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ВарнаИзгрев
Квадратура: 1000
Цена: 78000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варна областс. Генерал Кантарджиево
Квадратура: 1050
Цена: 12000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варна
Квадратура: 800
Цена: 39900€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варнам-т Св. Никола
Квадратура: 2600
Цена: 60000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варна областс. Долище
Квадратура: 678
Цена: 18000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варна областм-т Ален мак
Квадратура: 750
Цена: 45000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 894
Цена: 68500€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 820
Цена: 39000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение ВарнаВиница
Квадратура: 4293
Цена: 50000€