1-стаен

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 40
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 29990€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение ВарнаБриз
Квадратура: 34
Етаж: 1
Етажност: 4
Цена: 23000€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение Варнам-т Пчелина
Квадратура: 56
Етаж: 0
Етажност: 3
Цена: 28000€
Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение Варнам-т Пчелина
Квадратура: 47
Етаж: 0
Етажност: 3
Цена: 24500€