3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаВладислав Варненчик
Квадратура: 84
Етаж: 5
Етажност: 7
Цена: 64000€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаГенералите
Квадратура: 100
Етаж: 2
Етажност: 5
Цена: 650€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Център
Квадратура: 100
Етажност: 3
Цена: 430€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЦентър
Квадратура: 130
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 135000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаКолхозен пазар
Квадратура: 82
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 62000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаБриз
Квадратура: 84
Етаж: 4
Етажност: 4
Цена: 70000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаБриз
Квадратура: 77
Етаж: 2
Етажност: 4
Цена: 64000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варна
Квадратура: 78
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 62000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 51800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 92
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 46000€