3-стаен

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варна
Квадратура: 78
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 62000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 93
Етаж: 2
Етажност: 6
Цена: 51800€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаАспарухово
Квадратура: 92
Етаж: 1
Етажност: 6
Цена: 46000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 92
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 72000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЦентър
Квадратура: 98
Етаж: 4
Етажност: 5
Цена: 86000€
Дава под наем
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варна
Квадратура: 90
Етаж: 3
Етажност: 5
Цена: 450€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 102
Етаж: 7
Етажност: 8
Цена: 74900€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЧайка
Квадратура: 95
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 82500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 209
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 115000€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варна
Квадратура: 92
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 53500€