Левски

Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 92
Етаж: 3
Етажност: 6
Цена: 72000€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 90
Етаж: 0
Етажност: 6
Цена: 450€
Дава под наем
Вид на имота: Магазин
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 90
Етаж: 0
Етажност: 6
Цена: 450€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 55
Етаж: 8
Етажност: 8
Цена: 52500€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 114
Етаж: 6
Етажност: 8
Цена: 87300€
Продава
Вид на имота: 2-стаен
Местоположение ВарнаЛевски
Квадратура: 87
Етаж: 4
Етажност: 8
Цена: 62900€