м-т Траката

Продава
Вид на имота: 1-стаен
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 40
Етаж: 1
Етажност: 5
Цена: 29990€
Продава
Вид на имота: 3-стаен
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 209
Етаж: 3
Етажност: 3
Цена: 115000€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 894
Цена: 68500€
Продава
Вид на имота: Парцел
Местоположение Варнам-т Траката
Квадратура: 820
Цена: 39000€